Wat is een module?

Wandelgroep met sociale honden (loslopend)
Eens per maand is er een wandeling met sociale honden die loslopen bij elkaar. Tijdens de les kijken we naar hondengedrag. We begeleiden waar nodig en geven vrijheid indien mogelijk. Voor deelname en meer info: stuur een berichtje of bel. 

'Aangelijnd' wandelen, tijd in overleg

Deze groep is voor deelnemers hun hond die al bekend zijn bij Dogharmony en eens per maand samen met andere honden, ook met iets grotere persoonlijke zone, willen oefenen. 

 
Het 'andere wandelen'!
Serie van vier creatieve wandelingen waarbij de honden actief aan het werk gaan. Mijn interesse voor het ‘andere wandelen’ is ontstaan als therapie op het hoge jachtgedrag van mijn cairn terrier. Door de dagelijkse wandelingen op zijn kop te zetten wordt het wandelen spannender voor de hond en meer in relatie met de baas. Je eigen creativiteit wordt uitgedaagd. De focus is geheel op jou, plezier voor twee! We wandelen in bos, park of stad. 

(Her)Opvoeden en gehoorzaamheid

Heb je een hond waarbij de opvoeding net iets anders is gegaan dan dat je had gedacht en wil je (her)opvoeden en meer gehoorzaamheid, dan is deze cursus ervoor gemaakt. 

Bij voorkeur dinsdag 14 uur maar ook in overleg op andere tijden. 

Carolien Ziel: geaccrediteerd

gedragstherapeut en

kynologisch instructeur

KvK nummer

63085593

BTW-id:

NL002002647B14

Locatie

Oosterbracht 4J

7821 CJ Emmen

Contactgegevens

Carolien Ziel–van Kleef
e-mail: ziel@ziggo.nl
tel. 06 – 47 158 464