Nieuw: kosteloos therapie-oriëntatie gesprek van een half uur. Zodat u kunt bepalen of een gedragstherapie u voor langere tijd zal helpen met uw hond. 
Voor wie?

Voor grotere of kleinere problemen die u bij uw volwassen of adolescente hond ervaart. Wanneer u een gedragsverandering van uw hond wenst. Voor een gedragstherapie komt u twee maal naar mijn praktijk of ik kom twee maal bij u aan huis. Ik neem een anamnese af, maak een gedragsstatus en stel een diagnose. Vanuit de diagnose stel ik voor u een therapie samen zodat u handvatten hebt voor een betere omgang en aanpak probleemgedrag voor uw hond. U krijgt dit schriftelijk, ik leg uit en we oefenen samen. Daarna kunt u, als u dat wenst, in drie privélessen extra oefenen. Ook mogelijk is het na de therapie in te stappen in één van de basisgroepen bij Dogharmony. Zie tabblad Hondenschool.

 

Ik ben een gecertificeerde HBO-gedragstherapeut opgeleid bij Dogvision. In maart 2013 heb ik mijn diploma als gedragstherapeut gehaald. Inmiddels heb vele mensen/gezinnen succesvol begeleid met ongeveer zo'n zestig gedragstherapieën per jaar. 

Dogvision is een vier jarige HBO-opleiding die tot 2007 is gegeven in samenwerking met het van Hall instituut: Hogeschool voor Voeding, Milieu, Landbouw en Dier te Leeuwarden.

Als docent VMBO en Hond-Kind professional opleiding 'Dierbare Ontmoetingen' kom ik ook graag begeleiden in de omgang van de hond naar kinderen. Zie tabblad Kind en Hond.  

 

Kosten

Kosten EUR 215,- (exclusief reisvergoeding: € 0,25 per kilometer in geval van huisbezoek). Bij meer dan twee à drie uit te werken probleemgedragingen bijkomende kosten € 25,- in overleg. 

Drie vervolglessen oefenen therapie € 150,-

 

 

Vervolglessen gedragstherapie op afspraak of, tijd in overleg met een andere passende combinatie, in een op maat gemaakt groepje.  Zie blad 'Agenda'.

Mogelijke modules:

- basisgehoorzaamheid / opvoeden en heropvoeden

- trekken aan de lijn

- ongehoorzaam

- reactieve honden met agressie naar mensen of andere honden

- honden met angst of onzekerheid

- plezier met en van je hond

- de basis voor toekomstige hulphonden

 

Opvoeden film 1: 

Hoe leer je je hond op een eigen plek te gaan liggen tijdens het koken. Zodat je geen onbedoelde kleine conflicten met je hond krijgt die nadelig kunnen zijn in jullie relatie. Dus 'vertel' je hond wat die moet doen. Leer het hem juist gedrag te hebben.

Opvoeden film 2:

Als het voor jouw hond waarde heeft op zijn eigen plek te gaan liggen als jij aan het koken bent dan is dit het resultaat:-)

KvK nummer

63085593

BTW-id:

NL002002647B14

Locatie

Oosterbracht 4J

7821 CJ Emmen

Contactgegevens

Carolien Ziel–van Kleef
e-mail: ziel@ziggo.nl
tel. 06 – 47 158 464

Carolien Ziel: geaccrediteerd

gedragstherapeut en

kynologisch instructeur