Mijn naam is Carolien Ziel. Geboren 1961. Ik ben getrouwd met Piet en heb twee volwassen kinderen.

Onze huidige twee honden zijn een Cairn terrier en een Hollandse Herder (korthaar).  

 

Mijn visie is ontstaan vanuit mijn opleiding bij Dogvision: kynologisch instructeur en kynologisch gedragstherapeut. Vanaf mijn jeugd ben ik bezig met paarden en honden. De afgelopen vijftien jaren hebben honden mijn bijzondere interesse gekregen. Mijn aanpak is de inleving in het gedrag van de hond. Te zien hoe de hond de gebeurtenissen ervaart en daarop in te spelen. Op die manier is het mogelijk om een hond te 'lezen'. Dat geeft harmonie en de mogelijkheid de hond op te voeden tot een rustige huishond waarmee gezelligheid, plezier, sport en spel te beleven is.
 

Meerder keren per jaar volg ik studiedagen, lezingen, workshops en seminars. Zo ben ik steeds goed op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en methoden binnen de kynologie. Ik ben kynologisch gedragstherapeut en kynologisch instructeur opgeleid door Dogvision en O en O (Nederlandse vereniging voor instructeurs in honden Opvoeding en -Opleiding). Mijn diploma Kynologisch Gedragstherapeut heb ik behaald in april 2013, ik ben lid van de beroepsvereniging ALPHA.

Mijn hobby met mijn eigen honden is, naast een goede opvoeding tot makkelijke huishonden, meedoen in de hondensport; Obedience, Treibbal, Dogdance, speuren en zoeken, enz. Naast mijn gedragspraktijk werk ik als docent exacte vakken en biologie in het voortgezet onderwijs.

KvK nummer

63085593

BTW-id:

NL002002647B14

Locatie

Oosterbracht 4J

7821 CJ Emmen

Contactgegevens

Carolien Ziel–van Kleef
e-mail: ziel@ziggo.nl
tel. 06 – 47 158 464

Carolien Ziel: geaccrediteerd

gedragstherapeut en

kynologisch instructeur