top of page

Dogdance

Dogdance-lessen bij Dogharmony!

In de laatste jaren is dogdance mijn hobby geworden. Ik ben actief met trainen en wedstrijden. 

Lessen: 

Privélessen (of met twee combinaties) dogdance om je kennis over het 'hoe leren honden' te vergroten. Gezellig en op maat gemaakt. 

- hoe maak je een goede relatie met je hond

- hoe krijg je je hond gemotiveerd voor jou te werken

- leiderschap, wat is dat? 

Kosten privéles Dogdance:

Kosten € 50,- 

Je kunt ook met twee of drie afspreken en dan worden de kosten gedeeld. Ook leuk als cadeautje aan een Dogdance-kennis!

 

Waarom Dogdance?

Tijdens dogdance ben je op een leuke, vrolijke manier aan het werken met je hond. Het bevorderd de samenwerking en de manier waarop ik het doe is beloningsgericht. Als je beloningsgericht gaat trainen dan neem je dat vanzelf mee in de dagelijkse opvoeding en dat is dubbel voordeel 24-uur per dag. 

Wat is dogdance:

Dogdance is het samen met je hond uitvoeren van opdrachten. Opdrachten met beweging en coördinatie bij elkaar in de buurt en ook trucjes worden verwerkt in de dogdance. De muziek inspireert daarbij. 
Dogdance kan op allerlei niveau's gedaan worden. Recreatief geeft het leuke momenten voor jou met je hond tijdens de les. In de thuissituatie is het gemakkelijk te oefenen in huis, tuin en op straat. En houd je van meer uitdaging en wil je het beste uit je hond en jezelf halen dan kan dat op wedstrijden die in Nederland regelmatig plaatsvinden. Wedstrijden worden georganiseerd door de
Nederlandse Dog Dance Bond en door de Federatie Hondensport Nederland. 

bottom of page